Ακολουθώντας από τη μια την παράδοση χιλιάδων ετών στην εξέλιξη της χρυσοχοΐας, έχοντας παράλληλα το βλέμμα μας στις σύγχρονες και διεθνείς εξελίξεις στον χώρο του κοσμήματος και γενικότερα της μόδας, η ονομασία Goldsmiths (χρυσοχόοι στην Αγγλική) έρχεται σαν φόρος τιμής σε όλους τους προκατόχους μας στην τέχνη της κοσμηματοποιίας. Αυτοί με τις παραδοσιακές τους τεχνικές χάραξαν το δρόμο που μας έφερε ως εδώ, κι εμείς πλέον αναλαμβάνουμε την ευθύνη εξοπλισμένοι με όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις, να οδηγήσουμε τον κλάδο της χρυσοχοΐας στις αρχές του 21ου αιώνα.

Έχοντας την τύχη να εδρεύουμε σε μια πόλη, την Θεσσαλονίκη, με παράδοση 2300 ετών σε ό,τι αφορά το κόσμημα, όση και η ιστορία της πόλης δηλαδή από την ίδρυσή της και γνωρίζοντας την τελειότητα των δημιουργιών των αρχαίων χρυσοχόων αλλά και όλη την πορεία της τέχνης μας ανά τους αιώνες και πώς αυτή συνδέεται με την πρόοδο της τεχνολογίας και τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις κάθε εποχής, έχουμε ένα όραμα. Να χρησιμοποιήσουμε όλες τις σύγχρονές τεχνικές όπως ο τρισδιάστατος σχεδιασμός και εκτύπωση ή η κοπή με λέιζερ, και εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα, την ακρίβεια και την ελευθερία που μας δίνουν στον σχεδιασμό και την κατασκευή μοντέρνων σχεδίων σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εποχής, στοχεύοντας στην αισθητική τελειότητα των αρχαίων δασκάλων μας.

Μετά από το πέρασμα μας από καταξιωμένα εργαστήρια και επιχειρήσεις του κλάδου τα πρώτα χρόνια της πορείας μας στο κόσμημα, το 2002 ήρθε η στιγμή που έχοντας αποκτήσει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και εφόδια στον κλάδο και στο διεθνές εμπόριο, ιδρύσαμε το εργαστήριο Goldsmiths φέροντας σαν νέοι κοσμηματοποιοί όλη τη δίψα για να χαράξουμε την πορεία μας στη νέα χιλιετία. Σήμερα, περισσότερα από δέκα χρόνια μετά είμαστε ευτυχείς που μέρα με τη μέρα εκπληρώνουμε όλους τους αρχικούς μας στόχους, αποκτώντας πιστούς πελάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας προιόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

info@goldsmiths.gr
All Rights reserved 2016 © goldsmiths.gr